Özdemiroğlu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.

Misyon: Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Öğrencilerimizin karikatür, resim, spor, şiir, öykü, kompozisyon, kısa film alanlarında çok sayıda ilçe, il ve Türkiye dereceleri bulunmaktadır

Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Her semte servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Karate, Futbol, Badminton, Atletizm, Satranç, Mangala, Dart, takımları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozdemiroglu.meb.k12.tr

Adres - Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. No 2/2 34718 KADIKÖY / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Adres - Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. No 2/2 34718 KADIKÖY / İSTANBUL

Ulaşım Ayrılık Çeşme Marmaray ve Metro durağına yürüme 5 dk, Söğütlüçeşme Metrobüs durağına yürüme 5 dk, Kadıköy Vapur İskeleleri, otobüs ve minibüs duraklarına yürüme 10 dk, Otomobille E-5 ve Minibüs caddesi bağlantı yollarının merkezinde.